Notícies

2017: Un any més, compromesos amb el benestar de les persones

#Invulnerables, Althaia Manresa, Special Olympics de Catalunya

Vilà Vila Serveis ambientals, dins el marc de la responsabilitat social corporativa que caracteritza el Grup Vilà Vila, ha dut a terme diverses accions altruistes al llarg de l’any 2017 amb les que volem seguir participant al llarg d’aquest any.

Les més destacades han anat de la mà de la Fundació Rosa Oriol, dins el programa #Invulnerables liderat per Sor Lucía Caram, la Fundació Althaia de Manresa, i l’agrupació esportiva Special Olympics de Catalunya.

Concretament, el diumenge 17 de novembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Special Olympics, que enguany es va celebrar a Manresa, i Vilà Vila va voler obsequiar tots els esportistes participants per premiar el seu esperit de superació.

Per altra banda, hem col·laborat un any més amb les accions que du a terme la Fundació Althaia per apropar el Nadal a les persones que han de passar les festes al centre. Gràcies a aquesta iniciativa, els Reis Mags van repartir regals als pacients de Pediatria, Salut Mental, el Centre de Disminuïts Físics, Llarga Estada i Convalescència.

També hem realitzat diverses accions de suport i col·laboració amb la Fundació Rosa Oriol, dins el programa #Invulnerables, com són la participació en la iniciativa “Cap nen sense bigoti”, ens hem sumant com a punt de venda de polseres solidàries per recaptar fons per lluitar en contra de l’exclusió social, i hem organitzat un concurs de dibuix entre els nens d’#Invulnerables per escollir la imatge de les postals de Nadal que els hem finançat, i que també hem repartit entre els nostres clients.