Notícies

Vilà Vila Serveis ambientals afavoreix el compliment dels objectius europeus de reciclatge

Osona lidera el ranking de comarques en recollida selectiva

Osona encapçala la llista de les set comarques catalanes que ja han assolit l’objectiu europeu per al 2020 de recollir, al menys, el 50% dels seus residus de manera selectiva.

El Pallars Sobirà, la Terra Alta, el Moianès, el Montsià, la Segarra i la Conca de Barberà són les comarques que conformen aquest rànquing liderat per Osona, en la qual es realitza la recollida selectiva de prop del 60% dels residus.

A Catalunya es van generar 3,7 milions de tones de residus durant l’any 2016, el 38,5% dels quals es van recollir de manera selectiva, segons dades de l’ARC. No obstant, sostraccions de materials de contenidors com papers i metalls influencien negativament en els resultats.

Vilà Vila Serveis ambientals ofereix solucions personalitzades per a professionals, particulars i ens municipals, per tal que la recollida es pugui realitzar selectivament de manera còmoda per al client, evitant sostraccions de materials o mals usos dels contenidors. D’aquesta manera, i des de les nostres delegacions al Bages, Osona i el Vallès, treballem per incrementar les xifres anuals de recollida selectiva i afavorim que  totes les comarques catalanes puguin assolir l’objectiu europeu marcat per al 2020.