Notícies

El contenidor que hem cedit a Dynamics UPC els optimitza la logística durant la competició

Contenidor Dynamics UPC Manresa

Vilà Vila Serveis ambientals ha recolzat per segon any consecutiu a l’equip Dynamics UPC Manresa per a la seva participació en la competició Formula Student Spain, tal i com vam recollir en aquest article.

La nostra col·laboració ha consistit en la cessió d’un contenidor marítim per a facilitar la logística i l’emmagatzematge dels materials de l’equip: “Gràcies al container proporcionat per vosaltres vam poder transportar tot el necessari per als 5 dies de competició, com és el menjar, l’aigua, els estris i també tot el necessari per al muntatge del nostre box”, explica Alejandro Correa, Team Leader de la temporada 2016-2017.

En la competició d’aquest any, l’equip ha destacat en el “Business Plan”, quedant en dotzena posició, i ha estat valorat com el millor equip nacional en combustió. A més, en la classificació general han obtingut 179,5 punts, quedant en 25ª posició i gairebé duplicant la puntuació de l’any anterior. Arnau Martin, membre del departament d’electrònica de l’equip, valora molt positivament el resultat obtingut, i remarca que “poder competir en totes les proves dinàmiques era un repte molt complicat, i haver-lo aconseguit és una satisfacció molt gran per a nosaltres”.

Aquest és el segon any que Dynamics UPC competeix a la Formula Student Spain, una competició automobilística universitària que consisteix en el disseny i la fabricació d’un monoplaça estil fórmula amb el que els diversos equips competeixen al Circuit de Catalunya, i que també implica l’elaboració d’un pla d’empresa. Per a obtenir bons resultats, Andrea Carvajal, membre de l’equip de gestió de Dynamics UPC creu que “el treball en equip és essencial en projectes com aquest, per això, tot i que a vegades uns pensàvem diferent que uns altres, hem pogut tirar endavant de la millor manera” i de cara a l’any vinent afegeix que “un dels punts que caldrà treballar és la gestió de les tasques a dur a terme pels membres de l’equip”.