Notícies

DARI. Declaració Anual de Residus Industrials

DARI. Declaració Anual de Residus Industrials - Vilà Vila Serveis Ambientals. Nosaltres et presentem la DARI

La Declaració Anual de Residus Industrials (DARI) és un document que recull les dades sobre els residus generats durant un any per cada centre productor.

A la DARI s’inclou informació sobre l’empresa i el centre de producció;  les dades reals de producció de residus generats durant l’any anterior i com s’han gestionat; els processos industrials; primeres matèries i els productes finals obtinguts.

Estan obligades a presentar la Declaració Anual de Residus Industrials totes aquelles empreses que realitzen una activitat industrial i tenen processos de fabricació, segons el RD 93/1999 de 6 d’abril sobre procediments de gestió de residus modificat pel RD 88/2010 de 29 de juny. No obstant això, la obligatorietat depèn de l’activitat de l’empresa segons la classificació catalana d’activitats econòmiques CCAE, equivalent a la classificació CNAE a nivell nacional.

Amb el codi de productor que l’Agència de Residus proporciona a cada centre de producció, pots consultar si et correspon presentar aquesta declaració o no. El termini de presentació de la Declaració Anual de Residus Industrials finalitza el proper 31 de març.

Si necessites ajuda per tramitar aquesta declaració, l’equip d’assessoria tècnica de Vilà Vila Serveis ambientals t’ho posa fàcil:

Nosaltres et tramitem la DARI

Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 876 44 44 i informa’t!