Notícies

Col·laborem amb el desbrossament de la llera del Cardener

Contenidors Vilà Vilà cedits per a la neteja de la llera del Cardener

Aquest dissabte 17 de setembre ha tingut lloc la primera actuació de neteja, poda i desbrossament de la llera del Cardener, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Rosa Oriol i la Fundació La Caixa, per la que des de Vilà Vila Serveis Ambientals hem cedit els contenidors necessaris per a l’abocament de les canyes i la brossa que s’han recollit durant la jornada.  La nostra col·laboració també ha consistit en el trasllat i buidatge dels contenidors plens al Consorci del Bages.

La finalitat d’aquesta iniciativa és recuperar el voral que hi ha sota el Parc Josep Vidal i Plaça Mil·lenari de Manresa, i oferir una nova zona verda al costat del riu per a l’ús dels ciutadans. Per aconseguir-ho es duran a terme diverses actuacions durant els propers mesos, en les que també col·laboren l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consorci del Bages.

La jornada ha comptat amb la presència de regidors de l’Ajuntament de Manresa i Sor Lucía Caram com a representant de la Fundació Rosa Oriol, que juntament amb desenes de voluntaris, han netejat el tram entre la Carpa del Riu i el Pont del Congost.