Notícies

Recolzem el Dynamics UPC Manresa, talent jove local amb un objectiu

Vilà-vila-talent-jove

Dimarts vam signar un conveni de col·laboració amb Dynamics UPC Manresa, un grup de 25 joves amb talent de la Universitat Politècnica de Manresa que participaran a la Formula Student aquest 2016.

A part dels valors i coneixements que representa un projecte com aquest, l’objectiu dels joves integrants del Dynamics UPC Manresa és dissenyar i fabricar un monoplaça fiable per competir a la Formula Student. Aquesta és la competició automobilística més reconeguda d’Europa a escala universitària.

formula-student-circuit

La Formula Student convoca universitats de tots els punts del món i els cita als circuits més emblemàtics de la Formula 1: Alemany, Austràlia, Brasil, Canada, Espanya, Estats Units, Hongria, Itàlia, Japó i el Regne Unit. El proper més d’agost, la competició arriba al Circuit de Montmeló on el nostre equip, Dynamics UPC Manresa, farà la seva primera carrera.

normativa-formula-student-SAETot i que la competició puntua cada equip, principalment, per les capacitats del monoplaça: acceleració, traçat en diferents circuits i resistència, la Formula Student també té en compte aspectes que no fan referència al vehicle com són el pla de negoci, l’informe de disseny i l’anàlisi dels costos del projecte.

Des d’aquí us citem, aquest mes de juny que ve, a la presentació oficial del monoplaça del Dynamics UPC Manresa. La data i el lloc estan per concretar, sigueu fans de la pàgina de facebook oficial de l’equip o seguiu-nos al nostre perfil de Linked In i us mantindrem informats