Notícies

Fira Alícia’t. cuina responsable, gestió de residus sostenible

Contenidors-fira-aliciat-mon-sant-benet

Vilà Vila Serveis ambientals vam col·laborar amb la 4a edició de la Fira Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona subministrant els contenidors de 120 litres. Més de 5.000 persones van visitar la fira i gaudir amb les més de 200 activitats que hi havia programades.

La Fira, celebrada al Món Sant Benet, estava organitzada per la Fundació Alícia que apropa una alimentació saludable, fàcil i divertida per a tothom. La nostra col·laboració durant la festa gastronòmica ha sigut necessària per mantenir l’ordre i netedat a les instal·lacions on es va celebrar la Fira.

Des de Vilà Vila Serveis ambientals ajudem a empreses i particulars a organitzar els residus que es generen en el dia a dia. És important ordenar els residus en els corresponents contenidors per a l’estalvi de grans quantitats de recursos naturals a l’hora de produir. No només estalviem en recursos, també ho fem en energia d’obtenció i/o transformació de matèries primeres.

El nostre catàleg ofereix un ventall complet de contenidors, de totes mides i colors, per a tot tipus de residus. Contacta amb nosaltres per a més informació.