Notícies

Formació en tècniques d’actuació en casos d’emergència

Formació en tècniques d'actuació en cas d'emergències: primers auxilis i extinció d'incendis

Un equip de Vilà Vila Serveis ambientals ha rebut una formació teoricopràctica en tècniques d’actuació en casos d’emergència, amb l’objectiu de saber com actuar en aquestes situacions, minimitzar danys i fins i tot, salvar vides.

La formació, que s’ha dividit en dues jornades i ha tingut una durada de 5 hores cadascuna, s’ha impartit a les instal·lacions del Grup Vilà Vila, a la seu central de Sant Joan de Vilatorrada i hi ha participat personal de totes les empreses del grup.

Formació en tècniques d'actuació en cas d'emergències: primers auxilis i extinció d'incendisPer una banda, s’ha impartit el Curs en tècniques d’extinció d’incendis sense equips respiratoris, a càrrec dels Bombers de Barcelona, i comptat amb una primera part teòrica per proporcionar a tothom unes nocions bàsiques sobre la matèria, i una segona part en la que els assistents han pogut posar en pràctica tècniques d’extinció amb extintors i amb mànega.

 

En una segona jornada formativa s’ha impartit el Curs de primers auxilis bàsics a càrrec de Creu Roja, amb continguts teòrics i pràctics sobre tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP), actuació davant d’accidents com un ennuegament o un desmai.