Notícies

Vilà Vila i el Vallès apostem per l’economia circular

Jornada sobre Economia Ciruclar a ESDi Sabadell

Aquest 30 de març hem assistit a la jornada “Vallès Circular” que ha tingut lloc a l’Escola Superior de Disseny ESDi de Sabadell, un espai informatiu i de trobada per empreses, on es van plantejar possibles sinèrgies de treball entre elles per avançar cap a un model d’economia circular.

Els assistents van poder conèixer més detalls sobre aquest nou sistema basat en el reaprofitament de recursos en la conferència “L’economia circular com a estratègia de millora en la gestió i la competivitat de l’empresa”. Posteriorment, es van dur a terme reunions grupals en taules temàtiques interactives per descobrir com avançar cap a l’economia circular a través de la gestió de recursos com l’aigua, l’energia i els residus recuperats, la logística inversa o l’ecoinnovació, entre d’altres.

Paral·lelament, els assistents van poder visitar el Market Place, un espai on expositors especialitzats i els assistents van poder posar-se en contacte per oferir els seus recursos i obrir-se a nous mercats.

L’acte estava organitzat per Xarxa Vallès Ciruclar i comptava amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.