Notícies

Els nostres contenidors a la Land Rover Party i la Spartan Race

Els nostres contenidors a la Spartan Race

Un any més hem volgut estar presents als esdeveniments que se celebren el mes d’octubre a Les Comes de Sererols, a Súria: la Land Rover Party i l’Spartan Race Barcelona.

La Land Rover Party ha celebrat el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre el seu 10è aniversari, que enguany ha comptat amb una participació de rècord. Amb més de 600 Land Rover i una afluència de més de 3.000 persones, els visitants han pogut assistir a diverses activitats relacionades amb el món del motor, de les que destaca la trobada internacional de vehicles i participants del Camel Trophy.

Land Rover Party

L’Spartan Race ha reunit el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre a més de 10.000 persones entre participants i visitants. Aquesta festa de l’esport compta amb una cursa d’obstacles de categoria Junior per fomentar la cultura de l’esforç i la vida sana entre els més joves, i quatre categories d’adults: Super, Sprint, Beast i categoria femenina.

Des de Vilà Vila Serveis Ambientals no ens hem volgut perdre aquests esdeveniments, i hem contribuït a que s’hagin pogut celebrar causant el mínim impacte mediambiental gràcies als nostres contenidors per als residus derivats de la festa.

Fomentem les activitats a l’aire lliure sostenibles!