Notícies

Les Comes 4×4 Festival  2017

Les Comes 4x4 Festival 2017

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 6ª edició de Les Comes 4×4 Festival, la trobada de vehicles més gran d’Europa d’aquesta especialitat i de la que Vilà Vila en som patrocinadors.

Durant dos dies, unes 10.000 persones han pogut gaudir d’exhibicions i activitats relacionades amb el món del motor amb més de 70 km de recorreguts senyalitzats.

Amb la nostra col·laboració volem potenciar les activitats relacionades amb el món de l’esport i el motor, i aconseguir que aquestes causin el mínim impacte en l’entorn on es desenvolupen. Per aquest motiu, com cada any, també hem posat a la disposició de l’organització diversos contenidors per a la recollida selectiva dels residus generats durant el cap de setmana a la finca de Les Comes (Súria), on s’ha celebrat el festival.

L’edició d’enguany ha tingut com a atractiu principal l’exhibició del Dakar BFGoodrich, amb la presència del camió del tercer classificat del Dakar 2017, Gerard De Rooy, i el cotxe d’Acciona, el primer vehicle elèctric que ha finalitzat el Dakar.