Notícies

Lluís Vilà guardonat en el 18è Fòrum Econòmic de la Catalunya Central

Lluís Vilà, fundador de Vilà Vila, guardonat per la seva trajectoria

El Fòrum de la Catalunya Central ha lliurat el reconeixement empresarial a Lluís Vilà Berengueres, fundador del Grup Vilà Vila. L’entrega ha tingut lloc el 7 de juliol de 2016, en un acte que s’ha celebrat al Kursaal de Manresa en el marc de la divuitena trobada d’aquest fòrum. Aquest premi, del que Vilà n’ha rebut la setena entrega,  té la intenció de reconèixer aquelles persones que han impulsat el desenvolupament empresarial de la Catalunya Central.

El projecte empresarial de Lluís Vilà es remunta al 1975, quan després d’haver treballat amb maquinària arreglant camins forestals i en comerç de fusta, decideix establir-se pel seu compte a Sant Joan de Vilatorrada. Allà funda Excavacions Lluis Vilà, que el 1985 esdevé Excavacions Vilà Vila, una empresa que aviat necessita complementar amb la creació d’Enderrocs Vilà Vila, degut a la forta necessitat del sector d’una empresa especialitzada en enderrocs i demolicions.

El seu compromís amb el medi ambient i la preocupació per la gestió de les runes procedents de les obres han contribuït a la creació de noves empreses especialitzades en el reciclatge i la gestió de residus. A dia d’avui, Vilà Vila és un grup d’empreses i compta amb delegacions a Osona i el Vallès, arribant a donar servei a tot Catalunya.

El Fòrum de la Catalunya Central està format per les entitats PIMEC, CatalunyaCaixa, Cambra de Comerç de Manresa, Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarca, Dones7, Rotary Club, Manresa + comerç, Funecma, CaixaBank, Patronal Metal·lúrgica del Bages i Promineria. Les seves trobades consisteixen en la celebració de tres sopars tertúlia anuals que busquen promoure el debat sobre aspectes clau de la nostra societat i que conclouen amb l’entrega del reconeixement empresarial que enguany ha rebut el fundador de la nostra empresa.

En nom del Grup Vilà Vila,

MOLTES FELICITATS!