Notícies

Experiència immersiva a l’exposició de Paco Chanivet a la Fundació Joan Miró

Experiencia immersiva expo Paco Chanivet - Fundació Joan Miró, Barcelona

Vilà Vila Serveis ambientals ha assistit a la presentació de l’exposició Interregne de Paco Chanivet, que es podrà visitar a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró de Barcelona fins el proper 8 de setembre de 2019.

L’artista ha transformat la sala d’exposicions en un univers espectral per tal que el visitant s’endinsi en una experiència atmosfèrica en la que els astres han estat substituïts per objectes delirants sobre un mantell de runes, el terreny perfecte perquè organismes aliens a les lleis de la biologia com flors esgarrifoses germinin i es propaguin.

Des de Vilà Vila Serveis ambientals ens fem càrrec del transport i recollida dels àrids que cobreixen el terra de la sala que acull l’exposició, en el marc de la nostra aposta per les activitats artístiques i culturals al territori.

En la inauguració de la mostra, un guardià cec va tapar les càmeres dels mòbils dels assistents per tal que es submergissin encara més en aquest univers hostil que Chanivet ha construït per a aquest projecte, amb el que la Fundació tanca el cicle de l’Espai 13 d’aquesta temporada “Un monstre que diu la veritat”.

Vilà Vila Serveis ambientals porta la inspecció de canonades amb càmera robotitzada a l’Expobages 4.0

Expobages2019

Vilà Vila Serveis ambientals ha participat el cap de setmana del 17 al 19 de maig a la nova àrea 4.0 de la Fira Expobages de Manresa.

A l’estand de Vilà Vila, els visitants podien conèixer de primera mà les tecnologies més avançades per a la inspecció i localització de canonades amb càmeres robotitzades i detectors de sondes.

L’equip directiu i comercial de Vilà Vila Serveis ambientals ha realitzat diverses demostracions als visitants de la fira, que han pogut apreciar la precisió dels mitjans tecnològics emprats per l’equip de l’àrea de desembussaments.

Els equips d’imatge d’alta resolució de les càmeres fan possible identificar clarament els elements que estan obstruint les canonades o que les han malmès o foradat. Un cop detectades les incidències, la càmera envia una senyal al localitzador que permet senyalar el punt exacte d’actuació en cas que sigui necessària la intervenció d’un equip d’obres per a la seva reparació.

La inspecció de canonades amb càmera robotitzada permet identificar la causa d’embussos recurrents, reduir costos i accelerar els treballs en cas que calgui fer obra, i conèixer la distribució de la xarxa de sanejament d’un espai de fins a 200 metres des de l’origen.

Page 1 of 3912345»102030...Last »