Notícies

Ampliem equips de vídeo gravació per a la inspecció de canonades amb càmera

Inspeccionar tuberia camera

Vilà Vila Serveis ambientals ha adquirit la nova càmera per a la inspecció de l’interior de les canonades vCamMX de Vivax-Metrotech, que permet inspeccionar línies i canonades d’entre 60 i 180mm.

Amb aquesta nova adquisició ampliem els nostres equips tècnics per a poder oferir el millor servei segons les necessitats de cada client i garantir la disponibilitat d’equips d’inspecció amb càmera de televisió en tot moment.

Entre les prestacions d’aquest sistema de càmera compacta, destaca el micròfon per a l’enregistrament de comentaris dels tècnics especialitzats durant la inspecció, una bateria amb capacitat de 5 hores de duració amb l’equip en funcionament, i els capçals intercanviables amb lent de safir.

El servei d’inspecció de canonades amb càmera de televisió permet identificar trencaments i deformitats, aixafaments, perforacions o fugues en les canonades.  Un cop realitzat el servei posem a la disposició del client un USB amb les imatges enregistrades i un informe escrit que incorpora les recomanacions d’actuació necessàries en cada cas.