Notícies

Participem a la fira ECOSalut, conscienciem per a un millor medi ambient

Fira ECOSalut Navàs - Stand Vilà Vila Serveis ambientals i DesCat

Aquest cap de setmana estarem a la Fira ECOSALUT de Navàs, la fira de la salut, la consciència i l’ecologia. L’associació, sense ànim de lucre, que hi ha darrere persegueix l’objectiu de divulgar i posar a l’abast de tothom els millors productes i tècniques saludables en benefici d’un mateix i del nostre entorn.

Del 2 al 4 d’octubre compartirem espai amb DesCat i prop de 20 expositors més al Passeig Ramon Vall de Navàs. La nostra exposició serà testimonial, representant el que millor sabem fer que és cuidar l’entorn. Un kit de contenidors per al reciclatge serà el protagonista de l’stand i anirà acompanyat de dos rollups que expliquen les principals activitats de cada empresa, Vilà Vila Serveis ambientals i DesCat.

El programa de la Fira proposa diferents activitats, tallers i conferències orientades a l’educació de nens i pares. Destaquem les conferències sobre l’agricultura ecològica de la mà del Regidor Josep Casafont i l’Ecoxarxa del Bages com a moneda social de canvi. Podeu consultar el programa complet de la Fira entrant a la seva pàgina web.