Notícies

Ampliem la formació del nostre equip especialitzat en inspeccions amb càmera robotitzada

Formació en robot d'inspecció de canonàdes amb càmera robotitzada

Aquest febrer un equip de professionals de Desembussaments Vilà Vila ha rebut formació tècnica especialitzada sobre el funcionament del robot Ipek Rovion mitjançant el qual oferim els nostres serveis d’inspecció de canonades amb càmera robotitzada de televisió.

Gràcies a aquest curs el nostre equip de professionals especialitzats reforça els seus coneixements en oferir aquest servei, que complementem amb informes detallats de la inspecció i material audiovisual com fotografies i vídeos de les incidències que s’observin.

El robot Ipek Rovion RX-95 està dissenyat per a inspeccions en entorns de diàmetres diversos, una tecnologia idònia per detectar de manera àgil i no invasiva l’estat, la localització i els possibles desperfectes de les canonades, causant les mínimes molèsties als nostres clients.

Els assistents han estat formats sobre la utilització del làser, els moviments predeterminats del robot, com estar informats en tot moment de l’estat del robot (situació, pressió, temperatura…), i com indicar la seva posició exacta en el moment de la captura d’imatges i vídeo, a més de tècniques avançades per al seu òptim funcionament i el seu correcte manteniment.

La formació ha estat imaprtida per José María Gámez de Panatec, i ha tingut lloc a l’Aula de Formació de les oficines centrals de Vilà Vila Serveis ambientals, a Sant Joan de Vilatorrada.