Notícies

Habilitem un Punt Verd al centre de Sant Joan de Vilatorrada

vila-vila-ajuntament-sant-joan-vilatorrada-punt-verd

Els habitants de Sant Joan de Vilatorrada estan d’enhorabona, des d’aquesta setmana, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi, hem habilitat un Punt Verd per a la gestió de diferents residus entre Aparells Elèctrics i Electrònics, fustes i mobles que tots podem tenir a casa pendents de reciclar.

El Punt Verd està instal·lat al centre del poble, a la plaça del Mercat Municipal. La ubicació s’ha decidit estratègicament amb la intenció d’acostar i facilitar la correcta gestió dels residus a tots els ciutadans. Aprofiteu-ho, d’aquesta manera evitareu el desplaçament fins a la deixalleria del polígon Pla del Vinyats II que molts cops costa organitzar-nos per trobar el moment.

La zona habilitada consta de contenidors de diferents dimensions, de 2m3 a 5m3, senyalitzats amb el tipus de residus que es poden dipositar a l’interior. El transport i buidatge dels contenidors la gestionarem des de Vilà Vila Serveis ambientals, responsables de transportar els contenidors plens fins a la deixalleria de Sant Joan de Vilatorrada i retornar-los buits al Punt Verd.

Fa uns dies recuperàvem informació de seguiment del Reial Decret 110/2015 sobre Residus d’Aparells Elèctrics I Electrònics (RAEE). Avui volem insistir en la correcta direcció que, a poc a poc, tots els municipis i les empreses del territori estem adaptant.

Ja no hi ha excusa per reciclar aquells residus voluminosos que tens a casa, tens el Punt Verd al costat de casa teva.