Notícies

Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2016

European Week for Waste Reduction 2016

Com vam anunciar el passat dilluns 22 de novembre, Vilà Vila Serveis Ambientals ha dut a terme una campanya de recollida de RAEEs a les oficines i delegacions de les empreses del Grup Vilà Vila en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2016.

La finalitat d’aquesta iniciativa era incentivar el reciclatge dels residus d’aparells elèctrics i electrònics entre els treballadors de les diferents empreses del Grup.

L’any passat es va iniciar aquesta campanya de sensibilització dels treballadors mitjançant la instal·lació de contenidors per als residus generats habitualment al es oficines: paper, envasos i rebuig.

En l’edició d’aquesta Setmana Europea, seguim amb la campanya que hem mantingut durant tot l’any i afegim un nou contenidor per tal d’oferir un servei més extens dins les nostres oficines i seguir conscienciant sobre la importància del reciclatge.

De la mateixa manera que es va fer amb els contenidors instal·lats en l’edició del 2015, els contenidors per a RAEEs seguiran estant disponibles a les oficines i delegacions de Vilà Vila per tal que els treballadors en puguin fer ús quan ho requereixin.