Notícies

Promovem el reciclatge a les nostres oficines

EWWR2016 - European Week for Waste Reduction - Vilà Vila 2016

Vilà Vila Serveis Ambientals, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que enguany se celebra del 19 al 27 de novembre, ha instal·lat a les oficines del Bages, Osona i el Vallès contenidors per a petits residus d’aparells elèctrics i electrònics amb l’objectiu d’implicar els treballadors amb el reciclatge.

L’objectiu de l’empresa és promoure el reciclatge i la correcta gestió dels residus durant tot l’any, per això aprofitem aquesta setmana per reforçar la nostra filosofia entre els nostres treballadors.

Seguint la línia de l’edició anterior, en què es van instal·lar petits contenidors de recollida selectiva pels residus habitualment generats a les oficines, com envasos i paper, aquest any incorporem aquest nou contenidor per a petits RAEEs com ara màquines d’afaitar, assecadors de cabell, càmeres de fotografiar, telèfons mòbils i teclats d’ordinador, entre d’altres.

La gestió dels residus recollits anirà a càrrec de l’empresa del Grup Vilà Vila, DesCat, a les plantes de recuperació de ferralla i metalls d’Artés (Bages), Les Masies de Voltregà (Osona) i Rubí (Vallès).

Vilà Vila Serveis Ambientals és una de les 262 empreses i entitats que han promogut les 1030 iniciatives que es duran a terme a Catalunya durant aquesta setmana.