Notícies

Vilà Vila Serveis ambientals porta la inspecció de canonades amb càmera robotitzada a l’Expobages 4.0

Expobages2019

Vilà Vila Serveis ambientals ha participat el cap de setmana del 17 al 19 de maig a la nova àrea 4.0 de la Fira Expobages de Manresa.

A l’estand de Vilà Vila, els visitants podien conèixer de primera mà les tecnologies més avançades per a la inspecció i localització de canonades amb càmeres robotitzades i detectors de sondes.

L’equip directiu i comercial de Vilà Vila Serveis ambientals ha realitzat diverses demostracions als visitants de la fira, que han pogut apreciar la precisió dels mitjans tecnològics emprats per l’equip de l’àrea de desembussaments.

Els equips d’imatge d’alta resolució de les càmeres fan possible identificar clarament els elements que estan obstruint les canonades o que les han malmès o foradat. Un cop detectades les incidències, la càmera envia una senyal al localitzador que permet senyalar el punt exacte d’actuació en cas que sigui necessària la intervenció d’un equip d’obres per a la seva reparació.

La inspecció de canonades amb càmera robotitzada permet identificar la causa d’embussos recurrents, reduir costos i accelerar els treballs en cas que calgui fer obra, i conèixer la distribució de la xarxa de sanejament d’un espai de fins a 200 metres des de l’origen.