Notícies

Conscienciació i ecologia també a l’hora de gestionar els residus

Eco Salut Vila Vila Balsareny

Aquest cap de setmana hem assistit a la Fira ECOSalut 2016, la fira de Salut, Consciència i Ecologia celebrada a Balsareny. Un any més l’aposta per productes i serveis ECO demostra la seva consolidació.

Des de l’organització valoren l’edició d’enguany com la més exitosa, pel que fa a la participació. A part dels expositors de productes, serveis i menjar, comptava amb una quarantena de ponents i conferenciants, alguns de renom com Arcadi Oliveres que va exposar el seu punt de vista sobre l’economia al servei de les persones.

Per la nostra part, vam sumar esforços amb DesCat per estar presents en aquesta festa ECO per conscienciar de la importància que té per al nostre territori la recollida selectiva dels residus que generem, tant en l’àmbit domèstic com industrial. Al nostre stand es podien veure els diferents contenidors per classificar de manera correcta els residus més quotidians. Tot i així, el nostre catàleg compta amb contenidors de tot tipus de colors i materials per a la gestió de tots els residus.

Des d’aquí aprofitem per animar a l’Associació ECOSalut per seguir acostant i conscienciant a la gent per viure una vida més ECO.