Notícies

Experiència immersiva a l’exposició de Paco Chanivet a la Fundació Joan Miró

Experiencia immersiva expo Paco Chanivet - Fundació Joan Miró, Barcelona

Vilà Vila Serveis ambientals ha assistit a la presentació de l’exposició Interregne de Paco Chanivet, que es podrà visitar a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró de Barcelona fins el proper 8 de setembre de 2019.

L’artista ha transformat la sala d’exposicions en un univers espectral per tal que el visitant s’endinsi en una experiència atmosfèrica en la que els astres han estat substituïts per objectes delirants sobre un mantell de runes, el terreny perfecte perquè organismes aliens a les lleis de la biologia com flors esgarrifoses germinin i es propaguin.

Des de Vilà Vila Serveis ambientals ens fem càrrec del transport i recollida dels àrids que cobreixen el terra de la sala que acull l’exposició, en el marc de la nostra aposta per les activitats artístiques i culturals al territori.

En la inauguració de la mostra, un guardià cec va tapar les càmeres dels mòbils dels assistents per tal que es submergissin encara més en aquest univers hostil que Chanivet ha construït per a aquest projecte, amb el que la Fundació tanca el cicle de l’Espai 13 d’aquesta temporada “Un monstre que diu la veritat”.