Notícies

Facilitem la logística i l’emmagatzematge a l’equip Dynamics UPC

Dynamics UPC Formula Student Spain 2017 - Col·laboració Vilà Vila

Vilà Vila Serveis ambientals recolza un any més l’equip Dynamics UPC de Manresa, format per més de 30 estudiants d’enginyeria de la capital bagenca, que competirà per segon any consecutiu a la Formula Student Spain.

La Formula Student és la competició automobilística universitària més reconeguda a nivell europeu, que consisteix en el disseny i la fabricació d’un monoplaça estil fórmula, així com l’elaboració d’un pla empresarial paral·lel al procés de fabricació.

Des de Vilà Vila Serveis ambientals hem volgut facilitar l’emmagatzematge i la logística a l’equip, motiu pel qual els hem cedit un contenidor marítim que estan utilitzant com a magatzem durant el procés de fabricació del monoplaça. Posteriorment, també els proporcionarem els serveis de transport del contenidor a Montmeló i el seu retorn a Manresa, així com el seu transport a d’altres espais de promoció que puguin requerir.

La possibilitat de disposar d’aquest contenidor al Circuit de Catalunya durant el cap de setmana de la competició permetrà als membres de Dynamics UPC transportar tot el material necessari per a la cursa, mantenint la seva funció inicial de magatzem, amb l’afegit que esdevindrà també un taller mecànic mòbil particular i un punt de trobada per a l’equip.