Notícies

Servim contenidors a tot tipus d’empreses

Contenidors per a tot tipus d'empreses, sectors i residus

Des de 1994, que es constitueix Contenidors Vilà Vila que oferim un servei de qualitat i integral per a la gestió de residus, des de la recollida i transport, passant per l’assessorament i serveis de neteja, fins a arribar al reciclatge de cada residu. D’aquesta manera tanquem el cicle donant un nou ús als residus que genera la teva empresa.

Miwon, una empresa amb capital 100% Coreà i que cotitza a borsa, es va instal·lar al Bages l’any passat. Després d’una inversió de 6 milions d’euros, obria la seva 12a planta i primera fora d’Àsia.

Aquesta fàbrica s’encarrega de produir resines de curat ultraviolat que s’utilitzen per recobrir molts objectes de sectors tan variats com l’automobilístic, el dental, l’electrònic o l’esportiu. Alguns dels productes on s’aplica aquesta resina són per a pròtesis dentals, els fars de cotxe, les pantalles dels mòbils o televisors de LED, les pilotes de golf, etc.

Des de la seva inauguració gestionem tots els residus que la planta genera. L’acord compta amb el subministre de diferents tipus de contenidors i compactadores i la recollida i buidatge periòdic d’aquests. Els residus generats són transportats i tractats segons la normativa específica de cadascun.

La polivalència de Contenidors Vilà Vila permet oferir els seus serveis a tot tipus d’empreses, sigui quin sigui el seu volum de residus.

Posa’t en contacte amb nosaltres i el nostre departament tècnic t’assessorarà.