Notícies

Tot preparat per la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2015

EWWR 2015 Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2015

Torna la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. Del 21 al 29 de novembre de 2015 tothom qui ho vulgui d’Europa proposarà accions de sensibilització i conscienciació sobre la prevenció i gestió de residus.

Des de Vilà Vila Serveis ambientals hem presentat dues activitats, una per als treballadors de l’empresa i una altra al servei de tot aquell qui ho necessiti. L’objectiu de les dues propostes és fomentar la correcta gestió de residus.

  • De manera interna, hem instal·lat uns contenidors específics per als diferents residus que es generen a les nostres instal·lacions del Bages, Osona i Vallès Occidental.
  • Oberta al gran públic, Vilà Vila recorda i posa a disposició de qui ho necessiti tot tipus de contenidors segons les necessitats de gestió residual tant per a particulars com per a empreses.

Ara com ara hi ha un total de 7.324 accions inscrites dins el programa d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Aquest any, el dissabte 28 de novembre, és el dia temàtic: la desmaterialització. Com a concepte, l’objectiu persegueix aconseguir els mateixos resultats amb menys materials utilitzats i residus generats. Consulta l’agenda d’activitats que l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de tots.

Dins el Grup Vilà Vila no som els únics que hem proposat accions. DesCat, com a empresa gestora de residus, proposa diferents activitats a les seves plantes: per a la gestió de RAEE, Olis vegetals i minerals, la destrucció de material confidencial o excés de producció i les llaunes de materials fèrrics o aluminis.

I tu? Com ajudes a sensebilitzes per a la correcta gestió de residus?