Notícies

Visitem Municipàlia per seguir donant suport a la gestió municipal de residus

Municipalia Fira Feria

Aquesta setmana s’ha celebrat la 18a. edició de la Fira Municipàlia, la fira internacional de serveis al municipi. Vilà Vila Serveis ambientals ha participat a la fira per oferir els seus serveis per a la gestió municipal de residus i el tractament dels mateixos.

Avui dia, són molts els residus que generem. Només hem de comptar el número de vegades a la setmana que anem a llençar les escombraries com a particulars. Des d’aquí ens posem a disposició de particulars, empreses i serveis municipals per a la gestió i tractament de tot tipus de residus.

Dins el GRUP Vilà Vila, som capaços de completar el cicle de transport, gestió i tractament de tots els residus, així com la seva valorització. Concretament són les empreses Vilà Vila Serveis ambientals i les 5 plantes de DesCat les encarregades de garantir el procés complet per a cada residu.

La Fira Municipàlia ens permet desenvolupar-nos com a experts en la gestió dels residus i crear una xarxa de col·laboradors amb l’objectiu d’optimitzar la gestió de residus de tots els municipis de Catalunya.

Si encara no coneixes tots els nostres serveis, contacta amb nosaltres sense compromís.