Notícies

Cedim contenidors per condicionar una nova zona verda

Contenidors neteja llera cardener manresa

Aquest dissabte 5 de novembre ha tingut lloc la segona actuació de neteja, poda i desbrossament de la llera del Cardener, una iniciativa amb la que des de Vilà Vila Serveis Ambientals hem tornat a col·laborar, i que té com objectiu oferir una nova zona verda al costat del riu per l’ús dels ciutadans. Aquest nou espai s’inaugurarà durant les properes festes de la Llum de Manresa.

Durant el matí de dissabte, uns 150 voluntaris van acabar de netejar els 2.000m2 que hi ha entre el Pont de Sant Francesc i el Pont Nou, deixant el terreny net per a la plantació de verns, salzes i freixes per evitar que tornin a créixer les canyes.

De la mateixa manera que durant la primera acció del 17 de setembre, hem cedit contenidors per a l’abocament de les canyes i la brossa que s’ha recollit durant el matí, i posteriorment l’hem transportat i buidat al Consorci del Bages.

El projecte ha estat impulsat per l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Rosa Oriol,  la Fundació La Caixa i el programa #Invulnerables, i en aquesta segona acció s’ha incrementat el nombre de voluntaris i s’ha tornat a comptar amb la presència de regidors de l’Ajuntament de Manresa i de Sor Lucía Caram.